We hanteren bij Fietswaar.nl de volgende garantievoorwaarden. Je order bevestigingsmail is je garantiebewijs, bewaar dit dus goed!

Meer informatie over de garantievoorwaarden vind je in onze algemene voorwaarden.

Garantieafhandeling

Als je denkt dat een van je aankopen in aanmerking komt voor garantie, dan volg je de volgende stappen:

 • Stuur het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk in de onbeschadigde en originele verpakking, terug naar onderstaand adres, de verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening. Voeg bij de zending een kopie van je factuur en een schriftelijke omschrijving van de klacht toe. Je order bevestigingsmail is je garantiebewijs.

  Fietswaar.nl
  T.a.v. retourafdeling
  Reinwardtstraat 6H
  1093 HG Amsterdam

   
 • Je kunt je artikel ook ter garantie afgeven op ons afhaalpunt. Ook hier geldt dat je het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk, in de onbeschadigde en originele verpakking terugbrengt. Neem hierbij ook een kopie van de order bevestigingsmail mee:

Beoordeling garantieverzoek

Wanneer het artikel ontvangen is door onze retourafdeling, beoordelen we het garantieverzoek. Als het nodig is stemmen we dit af met de leverancier. Als het garantieverzoek gegrond is, sturen we kosteloos een vervangend artikel naar je toe. De verzendkosten die je hebt gemaakt om het artikel retour te sturen, worden met een maximum van de originele verzendkosten, via een overboeking aan je terugbetaald. Om de terugbetaling te kunnen verwerken dien je het IBAN-nummer te vermelden bij de retourzending.