De beste kwaliteit voor de juiste prijs

Er zijn heel wat fietsenverkopers, zowel on- als offline. Waarom dan precies bij Fietswaar.nl kopen? Heel eenvoudig: wij zijn dé online fietsenwinkel – bij ons gaan vakkennis en een breed assortiment hand in hand, met alle voordelen van een online shopervaring. Bestel gemakkelijk van huis uit, of onderweg via onze mobile shop. U bepaalt, zonder hierbij hoeven om te kijken naar openingstijden van winkels of het veilige transport van uw onderdelen of accessoires.

 

Een Cheap Bike Shop company

Fietswaar.nl is het online onderdeel van Cheap Bike Shop, onze fysieke fietsenwinkel in hartje Amsterdam. Sinds het begin hebben wij gemerkt dat de combinatie van online en offline verkopen het beste werkt in deze snel veranderende markt. Online shoppen met de service van een fysieke winkel, dát is Fietswaar. Wat is er nog mooier dan je spullen ook nog eens gratis kunnen ophalen in onze winkel? Montage of advies op locatie is voor ons meer dan een vanzelfsprekendheid. Voor al jouw Fietswaar: Wij maken het waar.

Levering

Bij jou gratis aan huis bij bestellingen boven de 75 euro, heb je een bestelling voor minder dan 75 euro? Geen probleem dan betaal je slechts 5,95 verzendkosten.

Ondanks alle zorg niet goed? Twijfel dan niet en stuur het product binnen 14 dagen terug en je krijg het aankoopbedrag terug gestort.

Kortom: Fietswaar.nl is kwaliteit voor de juiste prijs!

Vragen over uw bestelling? Kijk eens op de contact pagina voor onze adresgegevens, email adres en telefoonnummer.

ONZE MERKEN